Att vara intressant

Den senaste tiden har jag känt mig ointressant. Lyckligtvis har de som hört mig säga det sagt att jag har fel, men lik förbannat känner jag att det är dags att göra nåt med min fritid. 

Jag skulle vilja vara en sån där person som förkovrar mig. Läser pretentiösa facktidningar och böcker, går på föreläsningar och workshops. Fast jag orkar inte. Jobbet gör mig trött mentalt, pendlingen tar tid och jag sliter ut mig fysiskt på träningen. 

Men nu är målsättningen att göra NÅGOT (vad fan som helst typ) och igår spelade vi biljard med några goda vänner på biljardpalatset.

Vårt middagssällskap 👆🏼
Moi, Vardag | |
#1 - - Thilda:

Ibland så blir det bara så att inget händer i livet. Jag tycker att det är okej samtidigt så tycker jag att de små äventyren, filmerna och artiklarna man snubblar över då och då är de som gör mig intressant som individ. Att Leta eller inte leta efter saker/aktiviteter är inte grejen. Det magiska är att "Tack JA!"

Svar: Du har helt rätt, jag definierar mig egentligen inte utifrån vad jag gör utan vem jag är, men ibland så blir jag matt över att jag liksom inte kommer längre i min utveckling..
Anna

Upp