Göteborg

Åter hemma i Karlskrona efter en helg hemma i Göteborg. Det känns konstigt att känna sig som hemma fast ändå inte ha ett eget hem att gå till. Och att man i princip glömt bort hur alla vagn och busslinjer går. Mina två bästa vänner har båda flyttat vilket gör att man blir lite förvirrad. Helenes lägenhet har i vanlig ordning alltid varit som mitt andra hem så det var konstigt att hon bodde någon annanstans än just i den. Dessutom är jag inte van vid att hon delar sitt hem med någon. Det luktade annorlunda.

Carros hem har faktiskt varit mitt hem när jag kattvaktade när hon och Hjalle var på Costa Rica. Fast deras flytt kändes inte lika samma som Helenes.

Jag har haft fullt upp, inte träffat så många som jag kanske hade tänkt men fått med de viktigast. Motstått shoppingsuget, husnördat med kameran i högsta hugg, fikat på Franks, gått in och vänt på fantastiska Puta Madre och sett på när Johan drog hem mer än lite cash på casinot.

Det var lite jobbigt att återvända hit. Jag trivs och så. Jag omger mig med underbara människor. Fast. Ja. Det är väl inte hemma.

bilderna verkar inte vilja ladda upp sig så det får vänta tills i morgon
Vardag | | Kommentera |
Upp