Volbeat

Igår var vi på volbeat på Malmö arena.

Två förband, Crobot (us) följda av Airborne (Australien) öppnade. Av de två banden föredrog jag det första men funderar faktiskt på att börja skita i förbanden som jag gjorde förr. Men så missade jag Marron 5 en gång och tänkte att det nog är bäst att ha lite koll.

Hur som helst.

Volbeat får tredje bästa placering i år på konserter.

Det var fullt ös från start till stopp och när sångaren började prata danska blev det rätt gemytligt. Publiken var rätt trist men jag gillade ljus- och bildshowen. De drog också alla bra låtar blandat med mer okänt.

Ett stort problem med Volbeat är att mycket av deras musik låter likadant vilket gör att jag typ tre gånger tänkte "men har de inte redan kört den här?" Och sångaren sjunger ganska sluddrigt även om jag gillar hans röst.

Så totalresultatet blir 3,5 av 5 möjliga.

Musikeventen i år placerar sig följande:
1. Mumford & sons (5)
2. Orup (4,5)
3. Volbeat (3,5)
4. Lars Winnerbäck (1,5)
5. Kent (1)

Anna tycker till, O-vardagligt | | Kommentera |

Oberäknelig?! Vem, jag?

Det är sällan en träffar personer som bara fattar en omedelbart. Utöver den fantastiske mannen som förstår min hjärna på ett sätt har jag haft turen att hitta en mentor som bara tittar på mig och förklarar saker om mig själv jag inte förstår.

Vi pratade om konflikter och jag sa att jag inte nödvändigtvis ser konflikter som något meningslöst eller dumt. Ibland behövs de för att komma vidare och därför är jag inte konflikträdd heller.

Vi pratade vidare om hur vi uppfattar oss själva och hur andra ser oss. En sak jag funderat över i många år är varför en del blir så nervösa i mitt sällskap. Varför folk verkar förvänta sig att ilska är min go-to-känsla. För så är det ju inte. Analysen är att jag, med egenskapen av att inte vara konflikträdd i ett samhälle där de flesta är det, är den som styr konflikter och därmed bestämmer om de ska uppstå eller inte. Det gör mig oberäknelig. Något jag MÅSTE jobba med.

Men det gör mig till the master of chaos!

Moi | | Kommentera |
Upp