Det går bra nu

Det här är ingen träningsblogg. Jag vill inte se det som en skrytblogg heller men efter dryga året på gymmet börjar jag se resultat. Jag har mot min vilja vilat i nästan tre veckor på grund av en (tror jag) uppslagen spricka i vänstra foten. Sprickan fick jag när jag kickboxades. Minns det som igår, hur foten vek sig under sig själv. Hur som helst. Det gör mer eller mindre ont hela tiden och livet är bra mycket tråkigare utan höga klackar. 

I fredags gick jag i alla fall tillbaka till gymmet. Foten är inte helt läkt men jag måste verkligen röra på mig för att må bra. Och både i fredags, lördags och idag gick det så inihelvete bra. Jag känner mig stark och uthållig! 

Det roliga är att det händer lite då och då att andra kvinnor frågar mig om träningsråd på gymmet och jag blir så glad när kollegorna i simhallen kommenterar mina muskler. För det är inte gratis. Det är fyra gånger i veckan på gymmet. Eller tre plus simning en gång. Det är inte gratis men det är roligt. Och vem vore jag om jag inte var vältränad? Och sned förståss. 

Detta var senaste armpasset innan foten. Körde ett awsome pass igår och nu jävlar kommer äntligen resultaten! 
Moi, Vardag | träning gym | |
Upp