I-lands problem

Sen vi flyttade in i vår underbara lägenhet har vi pratat om att snygga till i köket. Till en början tänkte vi bara byta bänkskiva men efter någon månad kom vi fram till att byta hela klabbet. 

Vi rev det gamla köket förrförra helgen och vi fick det nya uppsatt i lördags. Skåpen och det alltså. I onsdags fick vi el till hällen, ugnen och LEDbelysningen under överskåpen och så åkte vi och hämtade den nya kranen. Tyvärr saknas nån koppling till kranen så vi har fortfarande inget vatten och vi har inte fått fatt i någon som kan kakla åt oss ännu. 

Det är kaos här hemma. Jag klarar inte av kaos i vårt hem. Jag mår jättedåligt av hur det ser ut och detta är ändå den tredje köksrenoveringen jag varit delaktig i på drygt sex år. Denna är kronan på verket, i den finaste lägenheten och därför har vi valt att ta in hantverkare. 

Men åååååh. Kaoset. Det är just nu svårt att föreställa sig hur bra det kommer att bli. 

Dessutom är bilen på verkstaden. Igen. 
Vardag | | Kommentera |

Nytt körprov

Från och med den 1/5 kommer ett nytt körprov för mc. De gamla lågfartövningarna (2 banor) missgynnade korta hojåkare vilket i förlängningen innebar att många fler kvinnor än män kuggades. Banans verklighetsförankring ifrågasattes också. 

Den gamla banan har jag skräckminnen ifrån. Välte två gånger med körskolehojen förra året. Jag kämpar kanske mer än andra eftersom jag är stum i ryggen på grund av min skolios. Det minskar min rörlighet i överkroppen men jag har ju inget att jämföra med heller. Kombinationen okänd hoj som var alldeles för hög, knapp styrfart och den där stumheten i ryggen satte sina spår i psyket. Men många andra har säkert haft lika svårt som jag. 

Igår bar det i alla fall av till en p-plats som jag och min vän Hanna övar på. Den fantastiske mannen och jag satte upp banan. Och nej. Det var inte lätt. Men lättare. Tror jag. När vi åkte därifrån hade jag klarat nästan hela banan och jag kände mig nöjd med kvällen. Motorcykel, Vardag | mc-kort övningskör motorcykel | | Kommentera |
Upp