Sucks to be us

Vi köpte min hoj, Dunderkatten, av en MC-handlare utanför Helsingborg den 3/1 detta året. Den fantastiske mannen provkörde, älskade den medan jag stod och väntade och var rädd. Inte för att det skulle hända den fantastiske mannen något utan för den var ju så stor. Som ett stort monster stod den snällt bredvid mig när han kom tillbaka med ett stort leende på läpparna. Jag vågade knappt sätta mig på den. Jag trodde den skulle välta om jag petade på den. Och om jag satte mig på den skulle den ju defintivt välta. Och så skulle alla kåpor gå sönder.
 
Vi köpte hojen oservad. Ett dumt val, det förstod vi ju redan då. Men vi hade dragit ned ett släp, hittat en hoj med bra försäkringspremie och vi hade (typ) råd att köpa den. Men eftersom den inte var servad dealade den fantastiske mannen till sig att vi skulle köra ner i sommar och få en gratis service. Detta skrevs in i kontraktet, att vi skulle få en gratis service under sommaren 2014.
 
Nu är vi i slutet av sommaren 2014. Vi tog sen semester och kontaktade väl kanske firman lite sent. När vi väl hade semester hade de också det. Vi fick inte liksom ihop det men tillslut så fick vi en tid i fredags. Dagen efter vi kom hem från Kroatien.
 
Vädret var så där. Kanske 15 grader och regnskurar. Alltså inget väder att köra hoj i  22 mil. Enkel resa. Dra ner hojen med hyrt släp med lånad bil var också uteslutet.  Så vi försökte få fram ett nytt datum. En ny tid. Kanske nästa säsong. Vad som helst. Men icke. De kunde inte ge oss vår innestående service om vi inte fick ner hojen nu i sommar.
 
Ja. Vi köpte en oservad hoj. Oansvarigt.
Ja. Vi förhandlade till oss en service. Ansvarigt.
Nej. Servicen blev inte av.
Nej. Vi kommer inte anväda oss av samma MC-handlare igen.
 
 
Den 3/1. Dagen jag tog första steget mot att uppfylla min sista ouppfyllda barndomsdröm.
Anna gnäller | motorcykel, motorcykeltjej | | En kommentar |

Semester

Vi har varit på semester i Kroatien. Det har varit fantastiskt skönt att få lite miljöombyte och på en vecka har vi besökt Dubrovnik (där den fantastiske mannens mamma och BFF var med) för att sedan ta bussen till Split. Och så tog vi ett dygn i Hvar som nog var det bästa på hela semestern. 

Vi har gottat oss i UNESCO-städer, solat, badat, och njutit av varandras sällskap. 

En sak som förvånade oss var antalet turister. Det slog mot oss som en chock i Dubrovnik men i Hvar hade vi vant oss. 

Kroatien var trevligt och likaså människorna men jag tror inte att jag kommer att återvända. Jag föredrar nog ändå Grekland. 

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik 

Split 

Split

Hvar

Hvar

Hvar
Vardag | | Kommentera |

Awkward

Passade på att gå till gymmet nu när jag är ledig. 

Väl där tänkte jag köra lite lugnt eftersom det var ett tag sedan. Det var en massa folk där vilket brukar få mig "off my game". 

När jag lade tillbaka en medecinboll kom en kvinna fram till mig och sa glatt "hej!". Det tog nån sekund innan jag fattade att det var den personliga tränaren jag var hos för ett halvår sedan.

Vi snicksnackade lite och när jag ansåg att vi pratat klart sa jag att jag skulle mejla henne (inget ljug, jag har gjort det). Nu uppstod en märklig situation. Jag tyckte att ett vanligt hejdå hade räckt men hon sträckte fram sin hand av någon anledning. 

Det slutade i en high five. 

Jag. Är. Så. Awkward. 

Och skogstokig. 
Vardag | | 2 kommentarer |
Upp