Oss väschöttar emellan

Början av dagen börjades med en brottning med min bonnabränna som jag tidigare lade upp en bild på. Sen insåg jag att bilden kanske var lite olämplig och visade lite för mycket av den samling ben, senor och hud som jag består av.

Efter tre timmar på bryggan som jag delade med båtägare och en annan tjej som solade har det förvisso blivit bättre. Men inte bra. Jag har nu tre olika nyanser av på-väg-att-bli-brunt-rött på bröstkorgen och hoppas på att jag lyckats sola bort det innan semestern.

Bonnabränna is soooo tourist.

Resten av dagen (känns det som) har jag spenderat på mitt jobb där jag för tillfället går från klarhet till klarhet. Dessutom är min chef från Falköping. Det är något skumt med västgötar i exil. Vi blir själaglada när vi hittar varandra och tror omedelbart att den andre är en hyvens person.


Vardag | | Kommentera |

Ubåt

Som sagt har det varit högsommarvärme ute idag. Jag tog en promenad ner till stan med Lele i luren. Och jag kunde inte sluta prata. Så det blev att jag knallade till stumholmen och sen satte jag mig på en bänk där och tittade ut över havet.

Efter att ha suttit där i kanske 10 minuter upptäcker jag något längre bort."Jag tror jag ser en ubåt"
sa jag till Lele och blev väldans nyfiken. Hon föreslog att jag skulle ta mig en närmare titt. Så det gjorde jag. Hade någon verkligen parkerat en Ubåt vid marinens tillhåll? Det är ju inte omöjligt, men av alla gånger jag varit på Stumholmen har jag inte sett nån. Och jag tror inte att flottan har jättemånga att skryta med.Och minsann. Där låg den och glänste. Det var ingen val. Det var tamejtusan en Ubåt. Första jag har sett som inte varit på land. Eller inomhus. Rätt häftigt faktsikt.
Karlskrona | | Kommentera |

Modebloggen

För ungefär 7 år sedan, kanske åtta köpte jag en tshirt på HM. Det var under Londontiden. Jag kunde inte motstå den, även om den inte var figursydd.

Den har hängt med. Men jag har knappt använt den, förutom någon gång när jag färgat håret. Men så fick jag tag i den när jag gick igenom lite kläder och tänkte att här kan den ju inte ligga och skräpa. Så Johan fick klippa av den till en magtröja för några veckor sedan och idag var jag hemma hos Agnes och hon sydde en sicksack söm så den inte ska repa upp sig.

Jag är vansinnigt nöjd med resultatet. Magtröjor är fint.Vi började med te på balkongen. Det har varit högsommarvärme här idag, och efter min promenad har jag en grym bonnabränna.
Havsutiskt från kanske den högsta punkten på Galgamarken. Fantastiskt vackert. Man ser den nygotiska byggnaden, vattentornet, havet, museet och ja. Det mesta från deras balkong.
Sömmerskan för dagen tar sig an tröjan.
Resultatet: En skruvad kropp får visa upp ojämna höfter till och från stranden i Spanien.

Vardag | | Kommentera |
Upp